Persoonlijke sieraden uit de 3D printer


3D printers brengen geheel nieuwe mogelijkheden met zich mee. Vooral op e-commerce gebied, 3D printers maken het namelijk mogelijk dat je online voorwerpen ontwerpt en deze door een gespecialiseerd bedrijf laat "printen". Met sieraden is dat al mogelijk. Print nu je eigen unieke ringen, hangers, kettingen en andere persoonlijke sieraden.


Dat kan al via Zazzy. Een Nederlandse 3D printdienst die internationaal gezien voor loopt op het gebied van persoonlijke sieraden. Zazzy stelt je in staat om om op de computer je eigen sieraden te ontwikkelen, en ze printen deze vervolgens op één van hun 3D printers tot een echt sieraad. Een sieraad met je eigen vorm en/of teksten.



Deze persoonlijke sieraden van Zazzy zijn ideaal om iemand cadeau te doen. Bijvoorbeeld op Valentijnsdag, maar ook gewoon met een verjaardag of voor kerst.  De sieraden kunnen van meerdere materialen gemaakt zijn, en in meerdere kleuren zijn uitgevoerd. Ideaal voor een persoonlijk cadeau, of voor een persoonlijk sieraad als aandenken van een dierbare.